Doček Nove Godine u Moskvi

Tradicionalni doček Nove Godine u Moskvi biće upriličen i ove godine na ništa manje spektakularan način na Moskovskim trgovima uz za ovu priliku klasične ceremonijale koji uključuju muzičke i scenske performanse, odbrojavanje i naravno čuveni ponoćni vatromet.

moskva_nova_godina

U Evropi, Nova Godina najpre dolazi u Moskvu koja smatra svojom dužnošću da je dočeka na veličanstven i spektakularan način. Snimci dolaska Nove Godine u Moskvu obići će ceo svet i, sasvim sigurno, zauzeće centralne „prime-time“ termine u svim prigodnim i informativnim emisijama u svetu. Pored Sidneja i Tokija, gde Nova Godina stiže najpre, uslediće snimci dočeka u Moskvi, Londonu, Parizu, Nju Jorku… Lepo je biti „građanin sveta“ i u ovakvim trenucima nalaziti se na jednom od nekoliko najbitnijih i najslikanijih mesta na planeti.

moskva-nova-godina

Rusko-srpski turoperator R-TOURS GROUP će i ove godine organizovati odlazak na doček Nove Godine u Moskvu iz Beograda te će, na taj način, i građani Srbije imati priliku da pod izuzetno povoljnim uslovima prisustvuju ovom spektaklu te obilaze jednu od najlepših prestonica sveta u vreme kada blista i kada je njena lepota doslovno „u punom sjaju“.

U okviru Novogodišnjeg turističkog aranžmana imaćete priliku da vidite mnoge moskovske znamenitosti u okviru tzv. Panoramskog razgledanja Moskve koje je uključeno u cenu kao i ostale znamenitosti poput Moskovskog metroa, Sergijevog posada, Segijevotroičke lavre, Kremlja, Oružane palate, da prisustvujete ceremonijalu smene carske straže, da posetite muzej Borodinske bitke, Tretjakovskaju galeriju i sl.

nova-godina-moskva1

Za sve detalje u veti ovog aranžmana blagovremeno se obratite ofisu R-TOURS-a.
Konkretne ponude Vam postavljamo ispod: