Turistička ponuda Srbije na Sajmu turizma u Moskvi

Beograd, septembar 2014. – Turistička ponuda Srbije biće predstavljena na Međunarodnom sajmu konferencijskog i ekskluzivnog turizma koji počinje sutra (od 16. do 19. sept.) u Moskvi.
Prirodne lepote i turističke centre Srbije sa akcentom na zimski i planinski turizam promovisaće turoperator „R-TOURS Group“, specijalizovan upravo za Rusko tržište.
Gosti iz Rusije, koje R-TOURS naredne zime planira da dovede u Srbiju imaće prilike da se upoznaju sa prirodnim i turističkim sadržajima Kopaonika, Stare Planine, Zlatibora, Divčibara kao i sa prirodnim lepotama Tare i Mokre Gore.

brosura2
Očekujemo pojačano interesovanje turista iz Rusije za Srbiju kao turističku destinaciju odnosno jednu od retkih zemalja koja im nije uvela vize za putovanje u inostranstvo, kaže Zorica Urošević iz Beogradskog predstavništva R-TOURS-a.
sajam
O kakvim lepotama Srbije je reč, Ruski gosti moći će da saznaju i spoznaju lisajući turističku brošuru „Горы Сербии„ (Planine Srbije) koja je dizajnirana i publikovana specijalno za ovogodišnji Moskovski sajam turizma.
Naši čitaoci ovu reprezentativnu brošuru mogu da pogledaju ili preuzmu u elektronskom izdanju na ovom linku.
Spoznajte i Vi lepote naše zemlje za koje, možda, niste ni znali da postoje.